Six cast Eric Roberts in Human Centipede 3

De Nederlandse regisseur Tom Six heeft Eric Roberts geregeld voor de horrorfilm The Human Centipede 3 (Final Sequence). Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. Welke rol Roberts heeft, is niet bekend.

Six liet eerder al weten dat grote Hollywoodsterren interesse hadden in de derde film van zijn horrorreeks. De 57-jarige Roberts is de broer van Julia Roberts en is bekend van films als Star 80 en de actiefilm The Expendables. De acteur heeft in meer dan driehonderd films gespeeld en werd in 1986 genomineerd voor een Oscar voor zijn bijrol in Runaway Train.

Ook Tommy Lister, Robert LaDardo en voormalig pornoactrice, en ex-vriendin van Charlie Sheen, Bree Olson spelen in de film. De opnamen zijn in volle gang in Los Angeles.

Waar de derde Human Centipede precies over gaat is nog niet bekend. De eerste twee films gingen over een gestoorde dokter die een menselijke duizendpoot maakte door zijn slachtoffers met mond en anus aan elkaar te naaien. Volgens geruchten komt in het derde en laatste deel van de reeks een 'duizendpoot' van vijfhonderd mensen voor.


Six cast Eric Roberts in Human Centipede 3 (Foto: Novum)