Schreeuw tegen je hond in Call of Duty: Ghosts

Eric Hirshberg, baas van Activision, gaf tijdens een interview in een antwoord weg dat Call of Duty: Ghosts Kinect-ondersteuning krijgt. Dat is de eerste keer dat de serie stemcommando's krijgt.

"Ik maakte een zijdelingse opmerking dat je stem-integratie, spraakcommando's, gaat zien via Kinect, dat is iets dat we in het verleden met Call of Duty niet gedaan hebben. Wij denken dat de verbeteringen voor Kinect ons prikkelt om de mate van snelheid en detail. Ik dacht dat de demo die ze deden met de stemcommando's op televisie, het moment dat ze snel wisselden tussen games en muziek, echt overtuigend was."

Hij vervolgt: "Je zult meer van dit soort dingen van ons zien als we dichter bij de release komen. Uiteraard hebben we dat element niet onthuld  vandaag. We noemden het alleen maar. Maar we hebben er altijd voor gezorgd dat we niet alleen nieuwe technologie gebruiken omwille van het nieuwe ervan. Wij zorgen er altijd voor dat het de gameplay beter maakt. In dit geval denken we dat dat het zo is."

Wat denk jij van de nieuwe Kinect en de mogelijkheden?