Rutten: "Een goed seizoen achter de rug"

Na de nederlaag van afgelopen zondag tegen RKC Waalwijk kan Vitesse de tweede plaats vergeten. Waar trainer Fred Rutten eerst nog baalde is hij nu blij met het behaalde doel.

Zondag had Rutten er nog de pest in dat zijn ploeg verloor en zo geen kans meer had op de tweede plaats. "Een paar dagen later ben ik blij dat we onze doelstelling hebben behaald. Door de nederlaag in Waalwijk kon ik daar zondag nog niet echt blij mee zijn", zegt Rutten op de clubwebsite van Vitesse. "Zondag overheerste vooral de teleurstelling. Nu ben ik blij dat we het seizoen als vierde weten af te sluiten."

Rutten wil het seizoen met Vitesse zondag mooie afsluiten als VVV-Venlo op bezoek komt. "Misschien zit er zelfs nog een derde plaats in. Laten we dat zondag in een hopelijk lekker vol stadion afwachten. De doelstelling is gehaald. We zijn verhuisd naar een nieuwe, fantastische accommodatie, we hebben steeds meer supporters naar het stadion gekregen en veel spelers hebben zich dit seizoen ontwikkeld."

"We hebben een goed seizoen achter de rug. Laten we dat niet vergeten. Dat willen we zondag in GelreDome in stijl afsluiten. De steun van de supporters was geweldig dit seizoen. Zowel uit als in Arnhem. Daar hebben we zeker punten mee behaald. Laten we het zondag met z’n allen goed afsluiten”, besluit Rutten.