Kim Kardashian negen uur ondervraagd over huwelijk

Kim Kardashian is eerder deze week in het diepste geheim aan de tand gevoeld over haar huwelijk met Kris Humphries. De realityster werd dinsdag negen uur ondervraagd door Humphries' advocaat, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Kim en Kris bakkeleien al ruim een jaar over de beëindiging van hun huwelijk.

Humphries beweert dat Kardashian enkel een bruiloft wilde vanwege de publiciteit en wil het huwelijk nietig laten verklaren. Kardashian wil een scheiding. Dinsdag verklaarde de 32-jarige realityster onder meer dat ze echt van Kris hield toen ze zijn huwelijksaanzoek accepteerde.

Humphries beweerde vorige maand nog dat hij bij het verhoor van zijn echtgenote wilde zijn. De 28-jarige basketballer was volgens TMZ echter in geen velden of wegen te bekennen. Vanwege zijn drukke schema had dat dan pas in mei of juni kunnen plaatsvinden. Rond die tijd verwacht Kardashian haar eerste kind. Ze is in verwachting van Kanye West.

Kardashian zet vaart achter de scheiding, ze wil voor haar bevalling van Humphries af zijn. Kim en Kris trouwden in augustus 2011. Slechts 72 dagen na de bruiloft, die werd uitgezonden door entertainmentzender E!, vroeg Kardashian een scheiding aan. De twee echtelieden treffen elkaar 6 mei in de rechtbank.