'Kim Kardashian wreed voorbeeld baby'

Professioneel aandachtshoer Kim Kardashian is door PETA, de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie, een ‘wreed’ voorbeeld genoemd voor haar ongeboren baby. Aanleiding hiervoor was dat Kardashian afgelopen maandag in Parijs verscheen in een dikke bontjas, waaronder haar zwangere buik zichtbaar was.

Woordvoerder van PETA Wendy Wenger waarschuwt hiervoor in een interview met de website Radar Online. “Kinderen van hebzuchtige en egoïstische ouders kunnen een voorbeeld daaraan nemen of juist hiervan walgen en zich tegen hen keren. Kim wordt betaald om bijvoorbeeld bont te dragen, of een bepaalde make-up op te doen, of handen te schudden met bedenkelijke mensen. Ze is geen goed voorbeeld voor een kind of anderen om te laten zien wat sociaal is.

Toch heeft Wenger nog wel een goed woordje over voor Kim. Ze gaf namelijk aan in het interview dat ze Kim dankbaar is dat haar baby zal opgroeien in een tijdperk waarin de maatschappij het dragen van bont 'schaamteloos wreed' vindt. Ze hoopt dat Kanye West ervoor gaat zorgen dat ze weer op het rechte pad komt.

Met dank aan Juicyhil voor het herschrijven.