N.E.C. verlengt contract van coach Pastoor

Alex Pastoor en N.E.C. gaan langer met elkaar door. De Nijmeegse eredivisionist maakte woensdag bekend dat het contract van de 46-jarige oefenmeester met een seizoen is verlengd tot volgend jaar zomer. Pastoor is momenteel aan zijn tweede seizoen in de Goffert bezig en staat met zijn elftal verdienstelijk zevende in de Eredivisie.

Technisch directeur Carlos Aalbers is verheugd over de langere samenwerking met Pastoor. "We zijn blij dat we de samenwerking met Alex Pastoor met een jaar kunnen verlengen, omdat we de afgelopen periode gezamenlijk stappen hebben gemaakt met betrekking tot de twee pijlers van de club: presteren en ontwikkelen."

Pastoor voelt zich als een vis in het water in Nijmegen. "De eindverantwoordelijkheid voor de resultaten van de hoofdmacht van N.E.C. sluiten nauw aan bij mijn persoonlijke ambities en de fase van mijn ontwikkeling als trainer-coach. Ik voel me dan ook prima op mijn plek bij N.E.C.."

De geboren Amsterdammer was eerder ook trainer van Excelsior. Als speler diende hij onder meer sc Heerenveen en FC Volendam.