App Store Update: week 10

Elke week verschijnen er in de App Store een heleboel nieuwe games. Om te weten welke van deze games belangrijk zijn, maken we bij FOK! elke week een lijst van de opvallendste spellen. Deze week zitten er weer heel wat  toppers bij.

Up in Flames, €0,89

De puzzelgame van Chillingo lijkt deze week sterk op ‘die ene game met vogels’. Het grootste verschil is het vuur dat zich vanzelf over de verschillende constructies verspreidt.

Toy Story: Smash It!, €0,89

Deze game speelt als een 3D-versie van Angry Birds. Door de geweldige graphics en de Toy Story-licentie is deze game echter veruit de beste physics puzzelgame van het jaar tot nu toe.

Real Racing 3, gratis

Inderdaad, je leest het goed. Het derde deel uit deze raceserie is free-to-play. Het ziet er fantastisch uit, maar je denkt best goed na hoe je zoveel mogelijk kan spelen zonder te betalen.

Penumbear, €1,79

Deze platformgame bevat meer dan 100 levels. Om deze allemaal uit te spelen, zal je handig gebruik moeten maken van het aan-en uitzetten van lichten om onbereikbare plaatsen te bereiken.

King Cashing 2, €2,69

Deze RPG combineert slot machines met zombies. Klinkt leuk!

Gravity Duck, €0,89

De nieuwste platformgame van Ravenous Games laat je toe met een eend te splen die de zwaartekracht kan beïnvloeden. Het spel is leuk, maar oppervlakkig en na een dik uur ben je al bij het laatste level.

1001 Attempts, €0,89

Net zoals Super Hexagon, biedt deze game supersnelle, maar vooral genietbare actie.