Rapper T.I. wil graag actiekomedie maken

Rapper T.I. wil zich verder ontplooien als acteur en zich toeleggen op het maken van een actiekomedie. "Ik zou dolgraag een nieuwe 48 Hours, Beverly Hills Cop of Bad Boys willen maken", zegt de rapper tegen Rap-Up TV.

T.I. was eerder al te zien in American Gangster, waarin hij een boefje speelt. Vanaf maart is hij te zien in een bijrolletje in de komedie Identity Thief, hoewel het de vraag is of hij daarin veel van zijn komische talent kan laten zien.

"Het probleem is dat veel mensen me veel te serieus nemen". Dat komt volgens de 32-jarige muzikant omdat hij een bajesverleden heeft en vroeger wel eens met pistolen rondliep. "Dat blijft aan me kleven. Ze denken dat ik geen gevoel voor humor heb."

Overigens was het T.I. bijna gelukt om een substantiële rol te bemachtigen in een grote actiefilm met een flinke dosis humor. "Ik ben destijds gevraagd voor een rol in Iron Man 3, maar het kwam qua planning niet uit", zegt hij. "En ze wilden hun filmpje wel maken, dus toen heb ik ze daar maar toestemming voor gegeven", voegt hij daar lachend aan toe.

Iron Man 3 verschijnt op 24 april in de Nederlandse bioscopen.


Rapper T.I. wil graag actiekomedie maken (Foto: Novum)