Nieuws
Pure chocola kan hartaanval voorkomen
Wie 10 jaar lang elke dag een reep pure chocola eet, loopt minder risico op hartaanvallen en beroertes. Het gaat dan wel om erg bittere chocola, met minstens 70 procent cacao.
Onderzoek onder 2013 Australiërs toonde aan dat het 70 dodelijke hartaanvallen kan voorkomen op elke 10.000 chocolade-eters in een periode van 10 jaar. "Deze donkere chocola kan een alternatief zijn voor of een aanvulling op medicijnen voor hartpatiënten", stelde onderzoekster Ella Zomer van de Monash University in het British Medical Journal.
Een topic over verstandig FOK!ken.
'Roestige daken, vochtige kelders'
Begin gelijk.
Sowieso is het al jaren bekend dat pure chocolade goed voor je is; althans wel bij mij.
Helaas vreten de meeste mensen melk en dat is nou juist niet gezond.
http://jessevandervelde.c(...)len-van-rauwe-cacao/
Dat ik niet sport en tientallen jaren gerookt heb even terzijde.
Maar ja, een reep van die echt super bittere chocolade? 10 jaar lang? Nee dank je.
Omdat het getal 70 meer impact heeft?!
Oh en niet vergeten want dat geeft weer een pleuriszooi in de wasmachine cq droger.
oOoO - Radio On Tour: KINK voor No Guts No Glory - OoOo
En wat krijg je dan? Dan word je weer dik van de chocolade, wat hart en vaatziekten weer bevordert.
Godverdomme zo lekker
Moet je daar nu bij vloeken???
Ik heb er hier een 'bitter sweet' met 'minstens 50% cacao'. Of zou je er dan gewoon meer van moeten eten? En hoe groot / zwaar is 'een reep pure chocola' eigenlijk?
Vragen, vragen...
Anyways, dan heb ik er al zo goed als 10 jaar achter mijn leven geplakt
Ik ga niet vrijwillig aan de uber-bittere chocola, maar als ik mezelf ermee kan helpen dan toch echt wel.
Heb ik liever dan melk- of witte chocolade, witte chocolade is niet eens echt chocolade.
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd op FOK.nl. Als je nog geen account hebt kun je gratis een FOK!account aanmaken