Lindsay Lohan slaat advies rechter in de wind

Lindsay Lohan heeft het advies van haar rechter genegeerd en is afgelopen weekend toch gaan feesten op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. Dat schrijft entertainmentsite TMZ.

Rechter Stephanie Sautner had de actrice, die sinds eind vorige maand van haar proeftijd af is, op het hart gedrukt clubs te vermijden en niet te gaan feesten. Volgens een ingewijde vindt Lohan echter dat een muziekfestival geen club is en dat ze het advies daarom dus niet in de wind slaat.

De 25-jarige Lohan ging in eerdere jaren ook naar het festival in Californië en snapt daarom de ophef niet. Ook zegt de actrice dat ze geen alcohol heeft gedronken: ze kan zich naar eigen zeggen beheersen, ook op plekken waar de verleidingen groot zijn.

Eerder deze maand kwam het feestgedrag van Lohan ook in het nieuws, omdat een vrouw beweerde door de actrice te zijn aangevlogen tijdens het stappen. Lindsay zegt echter dat ze die avond thuis televisie zat te kijken. De politie onderzoekt momenteel wat er precies is gebeurd.