[Serie A] Emanuelson trefzeker voor AC Milan

Urby Emanuelson heeft zijn ploeg AC Milan met een doelpunt aan de zege geholpen. De voormalig Ajacied scoorde het tweede doelpunt in de 1-3 overwinning op bezoek bij Cesena.

Emanuelson stormde vanuit het centrum op en kreeg de bal mee van Robinho. Onze landgenoot aarzelfde niet en haalde van ruim twintig meter de trekker over. De bal ging via de binnenkant van de paal tegen het net. Daarvoor was Milan via Sulley Muntari al op voorsprong gekomen. Tien minuten na rust zorgde Robinho voor de 0-3. Daniel Pudil deed twintig minuten voor tijd iets terug voor Cesena.

Door de overwinning nam Milan de kop weer over van Juventus, dat gisteren met 3-1 van Catania won. Juve heeft nu een achterstand van één punt, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed.