Studentes naakt voor examenstunt

De directie van een prestigieuze, Tsjechische universiteit voelt zich lelijk in het hemd gezet. Maar liefst 23 mooie studentes van de Palacky-Universiteit Olomouc hebben zich op de gevoelige plaat vastgelegd om te vieren dat ze voor hun opleiding zijn geslaagd. In evakostuum, welteverstaan.

De directie en personeelsleden van een van de oudste universiteiten van Tsjechië zijn niet blij met de actie. "Zij maken ons instituut ten schande", luidt hun reactie. "Het geeft een totaal verkeerd signaal af aan potentiële studenten en werkgevers."

De directie heeft dan ook gezworen de identiteiten van de zwartgebalkte studentes te achterhalen en hun diploma in te trekken. Een mannelijke student wenst hen hierbij veel succes. "Ik heb geen idee hoe ze dat willen doen als hun gezichten niet zijn te zien, maar ze zullen veel plezier beleven aan het proberen hiervan."

Update 10.50 uur
Na vakkundig speurwerk van FOK!ker Monopoly blijken de dames toch niet zorgvuldig te zijn geweest in het onherkenbaar blijven. Er is namelijk ook een foto zonder balkjes opgedoken. Deze is hier te zien (uiteraard ook NSFW). Volgens FOK!ker FaceFok is het nu duidelijk waarom de dames onherkenbaar wilden blijven.

Benieuwd naar de naakte studentes? De foto is hier te zien. (NSFW, uiteraard)