'Celtic toont belangstelling voor Biseswar'

Diego Biseswar kan komende zomer mogelijk de overstap maken naar Schotland. Volgens Sky Sports heeft Celtic belangstelling voor de 23-jarige buitenspeler van Feyenoord.

Biseswar heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2012. De flankspeler liet eerder al weten dat hij nog geen duidelijkheid kreeg over zijn nabije toekomst in Rotterdam. De Feyenoorder gaf wel aan niet per se te willen vertrekken, aangezien hij sinds enkele maanden een basisplek heeft.

Trainer Mario Been gaf Biseswar het vertrouwen na een moeizame periode bij Feyenoord. De Amsterdammer kwam eerder niet voor in de plannen van Been, maar hij kwam dit seizoen alsnog tot 22 competitiewedstrijden en twee treffers. Met Feyenoord staat Biseswar vooralsnog tiende.

De voormalig jeugdinternational zou de aandacht hebben getrokken van Celtic, de nummer twee in de Schotse Premier League. Biseswar zou bij The Bhoys ploeggenoot kunnen worden van een andere oud-Feyenoorder Glenn Loovens. In het shirt van Feyenoord speelde Biseswar 87 duels.