Abraham Lincoln: Vampire Hunter zonder Trent Reznor

Het gerucht ging vorige week dat Oscarwinnaar Trent Reznor aan het onderhandelen zou zijn om de muziek voor de film Abraham Lincoln: Vampire Hunter te gaan verzorgen. Reznor heeft nu echter laten weten dat dit niet klopt.

Op het forum Nine Inch Nails heeft Reznor laten weten dat het bovengenoemde gerucht niet juist is. Hij heeft wel overwogen om de muziek te verzorgen, maar heeft er uiteindelijk van afgezien.

Reznor twijfelde in eerste instantie wel. "Ik moest er toch even op reageren, want mijn inbox vulde zich met speculaties. Vorige week dacht ik nochtans dat ik het zou doen. Al in de war? Ik blijkbaar wel. Er is geen sappig verhaal te melden. Toen het nieuws over mijn betrokkenheid bij de film op mysterieuze wijze uitlekte, twijfelde ik nog. Verschillende aspecten van het project waren immers aan het wijzigen. Ik wens de makers het beste met de film en ik ben er zeker van dat het nog altijd fantastisch wordt", zo zegt Reznor zelf.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter is een nieuwe film van regisseur Timur Bekmambetov (bekend van Wanted) en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Seth Grahame-Smith. De film draait vanaf 22 juni 2012 in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse releasedatum is niet bekend.