Verhoek staat open voor PSV

Wesley Verhoek draait een goed seizoen bij ADO Den Haag. De buitenspeler wekte met acht assists en drie goals de interesse van PSV en FC Utrecht. Met die clubs is hij nu in gesprek.

ADO dreigt vlak voor het verstrijken van de transferdeadline een van de belangrijkste spelers kwijt te raken. PSV, dat anticipeert op een vertrek van Balàzs Dszudszak, is de gesprekken met ADO Den haag reeds gestart. Ook FC Utrecht heeft belangstelling in Verhoek.

Daarmee lijken de Domstedelingen op zoek te zijn naar een vervanger van Dries Mertens. Ajax, dat geld heeft ontvangen uit de transfer van Luis Suárez, is vastberaden de Belg naar Amsterdam te halen. Verhoek moet de technisch begaafde Mertens op volgen in de Galgenwaard.

Het kan zomaar de transferperiode van de familie Verhoek worden. De jongere John Verhoek verruilde vorige week FC Den Bosch voor de Franse subtopper Stade Rennes. Wesley Verhoek is bezig aan zijn zevende seizoen in Haagse dienst.

Update 15:31 uur:

Wesley Verhoek heeft inmiddels laten weten open te staan voor de interesse van PSV. Mocht Balász Dzsudzsák bij de Eindhovenaren vertrekken, dan is de aanvaller van ADO Den Haag de eerste optie.

Ook FC Utrecht zou Verhoek in willen lijven, maar de speler ziet geen brood in een overgang naar de Domstad. "Dan blijf ik eerlijk gezegd liever bij ADO, want ik heb het hier fantastisch naar mijn zin. Ik wil wel graag hogerop, maar dan denk ik echt aan de Nederlandse top", liet hij aan Eredivisie Live weten.