3DS pre-orders gaan sneller dan Wii

De pre-orders van de Nintendo 3DS gaan zo snel in Europa, dat Nintendo meer van deze apparaten in de winkels nodig heeft dan de Wii had tijdens haar release. Dat maakt de website MCV bekend. Nintendo moet zijn plannen rond de ontwikkeling van deze apparaten versnellen.

Nintendo heeft al aangegeven rekening te willen houden met de mensen die al betaald hebben.  Simon Fox, CEO van HMV, het grootste entertainment bedrijf in Engeland, heeft aangegeven dat de nieuwe features van de 3DS ervoor zullen zorgen dat het een grote lanceringen binnen de industrie is.

"Its 3D features blew me away, and I'm sure it will prove one of the biggest global launches ever, which we really look forward to supporting", aldus Fox.

De 3DS komt eind maart in Europa uit. Aan de pre-orders te zien wordt dit apparaatje, dat 3D-gamen zonder bril mogelijk maakt, zeer populair. En met games als Street Fighter, Kid Icarus, Pro Evolution Soccer en Tom Clancy's Splinter Cell zal de hardcore gamer niet in de steek gelaten worden.