Tatjana 'bedroefd' door woningen mannen

De eerste echte uitzending van Wie Kiest Tatjana heeft vrijdag 642.000 kijkers op RTL 4 getrokken. Dit blijkt uit zaterdag gepubliceerde gegevens van Stichting KijkOnderzoek. In de tv-show ging de Nederlandse seksbom Tatjana Šimić op zoek naar een nieuwe partner.

De 47-jarige actrice en zangeres had keuze uit drie mannen, een 50-jarige Brabander genaamd Peet, de 38-jarige roze biggetjes-liefhebber en caféhouder Willem en de zakenman met nagellak Dave. De laatste man had de moeder van Tatjana (die in de jury van het programma zit) uitgezocht, want hij zag er volgens haar 'netjes uit en zou daarom wel een mooi huis hebben'.

Tatjana moest in de aflevering vooral lachen om de woningen van de drie mannen, die zij elk een halfuur alleen mocht bezoeken. Ze lachte om het huis van Peet omdat het slechts een rijtjeshuis was, en vond de woningen van Willem en Dave ware zwijnenstallen. Tatjana werd zelfs een beetje bedroefd door het gebrek aan luxe in de woningen van haar nieuwe potentiële partners.

Volgende week vrijdag test Tatjana weer drie nieuwe mannen uit.

Bekijk hier Wie Kiest Tatjana terug en bezoek ook het Wie Kiest Tatjana-forumtopic.


Tatjana 'bedroefd' door woningen van haar dates (Foto: Novum)