Kaká: "Real moet dit jaar prijzen winnen"

Real Madrid kan volgens Kaká niet nog een jaar zonder prijzen. Dat liet de Braziliaan vandaag weten. "We moeten iets winnen", oordeelde de 28-jarige middenvelder van de Koninklijke. Real Madrid wist al meer dan twee jaar geen beslag te leggen op zilverwerk.

Ook naar zijn eigen prestaties kijkt Kaká met een scherp oog. "Ik ben kritisch op mezelf en ik weet dat ik niet mijn beste voetbal laat zien." De aanvallende middenvelder, die onlangs terugkeerde na blessureleed, hoopt echter snel op verbetering. "Ik mis gewoon nog vertrouwen op het veld."

De Braziliaan houdt zich niet bezig met een mogelijk vertrek van Jos­é Mourinho. "Hij is erg duidelijk tegen ons geweest. Hij zei: 'Vandaag ben ik jullie trainer en vechten we voor overwinningen. Aan het eind van het seizoen zien we wel wat er gebeurt'.", aldus Kaká.

Dat de Portugees weinig gebruik maakt van Karim Benzema nu Gonzalo Higuain geblesseerd is, vindt Kaká niet vreemd. Hij verwacht net als zijn trainer meer van zijn Franse teamgenoot. "Hij kan een belangrijke speler zijn voor deze club, maar dat hangt af van hemzelf."


Kaká: "Real moet dit jaar prijzen winnen" (Foto: Novum)