[Video] Geile geit breekt in bij stripclub

Toen Hank Piecura zaterdagochtend bij zijn stripclub in de Amerikaanse stad Coachella arriveerde, kon hij zijn ogen niet geloven. Overal lag bloed en gebroken glas. Nog groter was de verbazing toen hij de beelden van de bewakingscamera zag. Een heuse geit bleek verantwoordelijk te zijn voor de ravage in Lynx Gentlemen's Club.

"Als ik de beelden niet met eigen ogen had gezien, had ik het nooit geloofd", bekent Piecura. Op de beelden is te zien hoe een 68 kilo zware geit op zijn achterpoten staat en dwars door het ruim zes millimeter dikke glas ramt. Vervolgens ramt het beest door twee deuren om daarna middenin het etablissement te staan.

De eigenaar van de stripclub heeft geen idee wat het stuk vee in zijn toko te zoeken had. Hij vermoedt zelf dat het beest agressief werd van zijn eigen spiegelbeeld. Eenmaal binnen blijft de geit echter een half uur versuft naar zichzelf staren in een spiegel. Vervolgens komt er een man aan die het beest verder naar binnen jaagt. Na een uur komt de man terug, ditmaal om de geit naar buiten te jagen. Wonder boven wonder heeft het hoefdier binnen verder niets gesloopt.

Piecura heeft het bloedspoor nog gevolgd om zo de dader te achterhalen, maar deze bleek onvindbaar. "Ik ben overal langsgereden. Iedereen in de buurt ontkende geiten te houden, dus moet het beest van de andere kant van de snelweg komen of de geit is van een vrachtwagen gevallen."

De eigenaar, die de striptent onlangs heeft gekocht, zegt ongeveer 1400 euro schade te hebben geleden. Hij hoopt desondanks komend weekend de deuren voor het eerst te kunnen openen. Om geiten te weren, heeft Piecura de reflecterende ruiten voorlopig afgedekt met papier. Een veiligheidshek is inmiddels in bestelling.


De geile bok kwam helaas een week te vroeg