Empire: Total War krijgt multiplayer campaign bèta

De Total War-serie gaat al een tijdje mee en vanaf februari zal zelfs een nieuw deel verschijnen dat in het teken staat van de kleine grote man Napoleon Bonaparte waarvan morgen een preview op FOK!games is te lezen. Toch is er één optie in de game waar veel gamers al lang naar snakken: online tegen anderen de campagne spelen. Er is nu goed nieuws want deze functie komt eraan.

Vanaf 7 december zal er namelijk een bèta van start gaan die dit mogelijk gaat maken. De makers hebben hard gewerkt aan deze functie en de bèta zal er voor moeten zorgen dat ze deze mode in de opkomende games kunnen gaan stoppen. Napoleon: Total War zal de mode nog niet bevatten maar daarop volgende games waarschijnlijk wel.

After over 6 months of internal testing, we're happy to finally give all players of Empire: Total War a taste of the future of Total War. Information and user feedback gathered from this Open Beta should help us getting the Campaign Multiplayer mode ready to be a regular feature in upcoming titles in the Total War series.

Met deze mode wordt het mogelijk om de grote campagne van de game met meerdere mensen online te spelen. Als je Empire: Total War bezit kun je de bèta gratis via Steam downloaden en uitproberen. En als je dan toch bezig bent heb je meteen de keuze om de nieuwste DLC voor de game te downloaden waarin je nieuwe elite-units kunt krijgen voor de Amerikanen, Fransen en Engelsen.


Straks dus met z'n tweeën