Estelle Gullit praat over overspel

Estelle Gullit spreekt in de nieuwe Miljonair openhartig over overspel. De echtgenote van Ruud Gullit onthulde vanavond op de Miljonair Fair in de RAI in Amsterdam haar eigen cover.

Haar vader Henny, een broer van Johan Cruijff, zinspeelde onlangs op een scheiding van zijn dochter. "Ik vind dat een vader zijn dochter hoort te beschermen. Ook als zij oud en wijs genoeg is om haar eigen keuzes te maken", reageert de voetbalvrouw.

Miljonair noteerde ook enige bedgeheimen. "Ik hoef heus niet elke avond geprik in mijn rug. Ik heb genoeg aan mijn hoofd. Maar als het er is, dan moet het ook goed zijn." Over overspel zegt ze dat vrouwen het altijd weten. "Of je moet echt een flink bord voor je kop hebben. Maar slapen doe ik 's nachts en dan ook nog met één oog open. Als het zo is, dan weet ik het."

Tien jaar geleden had ze haar man resoluut de deur gewezen. Tegenwoordig is ze milder, tenzij het herhaaldelijk gebeurt. "We zijn niet voorgeprogrammeerd, we maken allemaal fouten. Dingen gebeuren. Als je doorgaat, moet je je schouders eronder zetten. Dat is niet altijd makkelijk. De makkelijkste manier is om de koffers buiten te zetten. Maar ik heb meer respect voor iemand die ervoor vecht."

Estelle Gullit praat over overspel  (foto: ANP)