Leraar naait leerling met dooie vlieg

Een scholier van een middelbare school in El Dorado Hills, in de Amerikaanse staat Californië, is woedend op zijn wiskundeleraar. De jongen heeft een vlieg opgegeten nadat de leraar hem had beloofd dat hij hiermee een goed cijfer zou krijgen. Toen puntje bij paaltje kwam, krabbelde de leraar echter terug.

De bewuste leraar sloeg vorige maand in de les een vlieg dood. Daarna deed hij de de belofte dat degene die de vlieg durfde op te eten, zou worden beloond met een 'A', het Amerikaanse equivalent van een '8'. Stephen Zeldag nam de uitdaging aan, bezegelde de afspraak met een handdruk en at de vlieg op.

Maar helaas, Stephen kreeg de gewilde A niet, maar werd afgescheept met een 'F', een dikke onvoldoende. De arme scholier voelt zich genaaid. Ondanks dat de overhoring op zich is beloond met het extreem hoge cijfer, heeft de leraar de verdiende F in zijn cijferlijst geschreven.

De wiskundeleraar wilde niet reageren. De rector heeft beloofd de zaak uit te zoeken. Voor een filmpje van het incident, klik hier.