Schuster denkt niet aan opstappen

Real Madrid ging gisteren wederom onderuit in de Spaanse competitie. In het eigen Santiago Bernabeu ging het bezoekende Sevilla er na een spectaculaire wedstrijd met de drie punten vandoor. Real-trainer Bernd Schuster overweegt echter niet de handdoek in de ring te gooien.

"Ik zal zelf niet vertrekken, want de spelers geven alles. Het moet ons nu eens mee gaan zitten," zei een nog altijd strijdbare Schuster gisteren na afloop van de wedstrijd, die met 3-4 werd verloren.

De achterstand van Real Madrid op koploper Barcelona is door het verlies tegen Sevilla opgelopen naar negen punten. Volgende week gaat de Koninklijke in Catalonië op bezoek bij de aartsrivaal.

"Barcelona is momenteel niet te stoppen. We moeten er volgende week een wedstrijd van proberen te maken," liep Schuster alvast vooruit op de grote wedstrijd. De Duitser zal het tegen Barça in ieder geval zonder de geschorste spelers Arjen Robben en Marcelo moeten doen.

Sportief directeur Predrag Mijatovic klonk na het duel met Sevilla echter weinig hoopvol. "Zonder Robben en met veel geblesseerde spelers zal de wedstrijd tegen Barcelona enorm moeilijk worden," aldus de Montenegrijn.