Dani Alves hekelt slechte vorm

Daniel Alves is niet tevreden over de vorm waarin zijn ploeg Sevilla verkeert. Dat is niet zo heel vreemd, daar Sevilla in de laatste zes wedstrijden vijfmaal verloor.

Vanaf met moment dat Sevilla het Champions League-debuut maakte met een verlies bij Arsenal in Londen (3-0), is het bergafwaarts gegaan. Achtereenvolgens waren Barcelona, Espanyol, Zaragoza en Deportivo de La Coruña te sterk in La Liga. Tussendoor werd Slavia Praha wel verslagen in de Champions League. Toch zijn de spelers van de UEFA Cup-houder nog niet gerust op een goede afloop van het seizoen, waaraan Sevilla zo ambitieus begon.

"We zijn onze kracht verloren, en daarmee onze manier van spelen", zegt Dani Alves, de rechtsback van de Andalusiërs. "Het werkt op het moment gewoon niet en we halen ons niveau niet meer. Onze tegenstanders respecteren ons niet meer, want ze weten dat we zwakker zijn. Deze hele situatie komt als een verrassing voor ons. We zijn de goede tijden gewend en nu moeten we ons aanpassen aan de slechte."