Uitslagen Schotland Speelronde 35

Hearts bewees zichzelf in de Schotse competitie zaterdag geen goede dienst. In de uitwedstrijd tegen Hibernian ging de club met 2-1 ten onder terwijl de Rangers een punt haalde tegen Celtic.

Bij rust stond het nog 1-1. Rordan zorgde voor de 1-0 en Berdan wist voor de Hearts de 1-1 te scoren. In de 78e minuut van de wedstrijd wist Benjelloun voor Hibernian alsnog de drie punten binnen te slepen.

De topper tussen Celtic en Glasgow Rangers eindigde zondag doelpuntloos. The Old Firm was een uitermate slap duel. Kampioen Celtic had voor rust een licht overwicht. Ronald Waterreus hield zijn ploeg toen overeind. Na de pauze drong Rangers meer aan, maar ook zonder te scoren.

Glasgow Rangers moet in de laatste drie wedstrijden een achterstand van vier punten zien goed te maken op Hearts om nog in aanmerking te komen voor een plaats in de voorronde van de Champions League aankomend seizoen.