[Gerucht] Tóch een nieuwe game in het Halo-Universum?

Bij het verschijnen van Halo 3 kondigde Microsoft aan dat de Halo serie absoluut bij een trilogie zou blijven. Uiteraard is nooit beweerd dat er geen andere games uit zouden komen die zich af speelt in het populaire Halo Universum. ''

Nu blijkt uit een advertentie dat Microsoft het Halo-team wil uitbreiden. Ze zoeken een persoon die het team van id Software, Gearbox, Bungie, en Kojima Producties wil versterken, om te werken aan een "nieuwe ervaring in het Halo Universum"

"Microsoft Game Studios' Halo team is looking for a strong Lead Designer to help develop a new experience in the Halo universe. This is your chance to contribute to one of the most exciting and creative properties in the entertainment industry."

Er is nog niets bekend over hoe deze game er precies uit gaat zien. Er zijn geruchten dat voor de nieuwe Halo game hulp in geroepen wordt van regisseur Peter Jackson, bekend van grote producties als de Lord of the Rings en de remake van King Kong.

Mochten er nog super talenten in het programmeren of designen in de FOK!games community zitten, ik zou zeggen: Dit is je kans!



Lord of the rings krijgt een nieuwe dimensie?