Screenshots en info multiplayer Serious Sam 2

2K games, een label van uitgever Take 2, maakte gisteren voor het eerst een aantal details bekend over de multiplayer van de aankomende first person shooter Serious Sam 2 en gaf ook maar direct wat screenshots vrij.

Een van de features is co-op, samen met iemand anders de gewone singleplayer missies doorspelen. Deze mogelijkheid bestaat zowel bij de PC- als bij de Xboxversie van de game. Verder bestaan er natuurlijk klassieke multiplayer mogelijkheden; op de Xbox kan er met vier mensen tegelijk gespeeld worden over Xbox Live of system link en op de PC kan er met zestien mensen tegelijk gespeeld worden over Internet of LAN.

Verder heeft Serious Sam 2 meer dan 40 levels verdeeld over 7 werelden, elk met totaal verschillende omgevingen. Gamers kunnen 20 verschillende wapens en 10 verschillende voertuigen gebruiken om de honderden vijanden, van groot tot klein, uit te schakelen. Alle content in de game zal toegankelijk zijn in multiplayer, alleen soms met wat kleine toevoegingen aan levels om het interessanter te maken in multiplayer.

Serious Sam 2 moet 25 november voor zowel PC als Xbox in de schappen liggen.