Megan Fox is in sekstherapie

Megan Fox is momenteel onder behandeling bij een psychiater. Deze wil haar helpen af te rekenen met seksdemonen. Megan wordt naar eigen zeggen al sinds haar prille jeugd door hen gekweld.

Megan, die door mannenblad FHM voor de tweede maal is uitgeroepen tot 's werelds mooiste vrouw, speelt haar streng religieuze opvoeding de zwarte piet toe. Deze zou haar zo onzeker hebben gemaakt. Ze geeft toe dat ze geregeld een joint opsteekt en in therapie is om te ontsnappen aan haar angsten.

"Ik ben grootgebracht binnen de Pinkstergemeente, een van de strengste stromingen binnen het christendom", vertelt ze. "Alles is kwaad en slecht en zal je de hel inhelpen. Daarom had ik vele gesprekken over hoe slecht en kwaad seks was."  Een ouderling van de kerk vertelde haar zelfs eens dat dankzij Megans nieuwe kapsel haar moeder in de hel zou terechtkomen.

Ondanks dat Megan door vele mannen als sekssymbool wordt gezien, draagt ze het liefst ruimvallende kleding. Strakke kleding maakt haar onzeker, net als het dragen van make-up. De actrice beweert zelfs dat het haar pijn doet als mensen haar een sekssymbool noemen. "De aandacht, dat andere mensen jou vertellen dat je mooi bent, voedt juist mijn onzekerheid. Dergelijke dingen maken het ondragelijk."


Dan maar onzeker, ze blijft een lekker ding...