FOK!radio: vrouwen wakker maken voor seks

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Waar kun je vrouwen nu eens echt voor wakker maken? Een gat in de onderzoek-markt, en dus werd er onderzoek naar gedaan. En wat blijkt? Vrouwen laten zich het liefst wakker maken voor dampende seks. Maar ook een concert van de favoriete artiest doet het goed. Wij willen natuurlijk alles over het onderzoek weten, dus we bellen met 1 van de onderzoekers. Kan hij meteen vertellen wat we nu met de uitkomsten van het onderzoek moeten doen. Luisteren dus naar FOK!radio, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. De columnisten laten namelijk ook hun kunsten horen op FOK!radio. FOK!ker DriekOplopers is deze week aan de beurt. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek!

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!