Moeder voert baby's fastfood

Een Britse moeder, Leanne Salt (24), heeft het volgens eigen zeggen te druk om haar baby's gezond voedsel te geven. Haar acht maanden oude drieling geeft ze fastfood. De drieling Deanne, Daisy en zoontje Finlee kregen voor het eerst een McDonald’s maaltijd toen ze nog maar zes maanden oud waren.

Het is niet eenvoudig een baby een hamburger te laten eten, maar de 190 kilogram zware Leanne had een 'slimme' oplossing. Ze kauwde het eten voor. Leanne is van mening dat baby's al jong veel verschillende smaken moeten proberen. Op die manier merk je snel wat voor eten ze lekker vinden. Helemaal ongezond eet haar drieling niet. Leanne kookt elke zondag groenten voor haar kinderen. Verder krijgen ze ook melk, roerbakeieren met toast en instant aardappelpuree met spaghetti.

Leanne blijft het liefst zo ver mogelijk bij gezond voedsel uit de buurt, ze wil niet dat haar kinderen anorexia krijgen. 'Ik wil niet dat ze gaan denken dat ze op moeten letten met wat ze eten, ik vertel ze dat dik mooi is,' zegt Leanne.

Foto's van moeder en kinderen zijn hier te vinden.