Moeder achtling had al zes kinderen

De vrouw die deze week acht kinderen rijker werd, was al gezegend met zes kinderen. Ondanks dat ze getrouwd is, woont ze nog bij haar ouders. "Onder de zes kinderen is een tweeling", beweert de grootmoeder. Volgens de moeder van de vrouw die bevallen is gaat het goed met de achtling en zijn ze alle acht gezond.

De vrouw had na de eerste zes kinderen nog een kinderwens en was hiervoor onder behandeling in een ivf-kliniek. Dat ze in één keer acht kinderen erbij zou krijgen was niet de bedoeling. Toen ze echter de keus kreeg een aantal embryo's weg te laten halen, wilde ze dit niet. De moeder wil voorlopig uit de media blijven. Haar kinderen vinden het geweldig dat ze er zes broertjes en twee zusjes bij hebben gekregen. De grootvader verklaarde dat ze een groter huis gaan zoeken en dat ze verder niet meer met de media praten.

De acht baby's kwamen in vijf minuten met een keizersnede ter wereld, met de hulp van een medisch team van 46 artsen, verplegers en assistenten. Alle pasgeborenen moeten nog zeker zeven weken in het ziekenhuis blijven. Het medisch personeel verwijst naar de baby's via acht letters van het alfabet.