Nathalie uit Idols 4 belazert de boel

Icoon OpmerkelijkNathalie uit Idols 4, die grote kans maakt om een nieuw Nederlands popidool te worden waarvan 'posters boven bedjes' zullen hangen belazert de kijker. Mevrouw is namelijk al een gearriveerde artiest.

Op YouTube zijn al diverse videoclips te vinden en ook haar albums zijn al lang en breed te koop. Voor een platencontract hoeft Nathalie het dan ook niet te doen, sterker nog, ze staat al onder contract bij platenmaatschappij WestCoast Studios. In haar geboorteland Kongo is ze nog steeds een grote ster. Ook won ze in 2002 de 'African Music Award' voor beste nieuwkomer. Zes jaar geleden vluchtte Nathalie naar Duitsland om in Nederland te belanden.

Of dit uitgroeit tot een rel moet worden afgewacht. Wel zal RTL een rel kunnen gebruiken, aangezien de kijkcijfers stagneren rond de miljoen kijkers.

Update 22.27
RTL gaat niet voor de rel, maar voor een verklaring dat ze het al wisten en het voor hen geen probleem is dat Nathalie een ster is in Afrika. Eva Peters: "Iedereen begint in deze show vanaf nul. Natuurlijk zijn sommige kandidaten meer ervaren dan andere. Dat is onvermijdelijk en ook niet erg." Opmerkelijk is wel dat Nathalie en RTL tot vandaag net deden of de zangeres nog niet was ontdekt en doorgebroken. Feit is wel dat Nathalie dť smaakmaker en SMS-trekker is van een kwakkelend Idols-seizoen.

Bekijk de auditie van Nathalie waarbij Wendy van Dijk vraagt waarom ze nog niet ontdekt is.