Seksvideo schokt Valencia

Icoon Not Safe For Work (NSFW)Van de Argentijnse middenvelder Ever Banega is op het internet een seksvideo opgedoken. De 19-jarige speler van Valencia zit daarop achter zijn computer te chatten met iemand anders. Dat windt hem schijnbaar bijzonder op, want opeens tovert hij zijn pielemuis tevoorschijn om er eens flink mee te spelen.

De video is opgedoken op de Spaanstalige videosite Subiteya.com. De titel luidt: 'Banega, grande desde siempre' (Banega, altijd groot).

Banega trainde gisteren voor de eerste keer mee bij Valencia. De Argentijnse jeugdinternational heeft een contract voor 5,5 jaar ondertekend en kostte de Spaanse club 17,6 miljoen euro. Valencia, waar Ronald Koeman trainer is, verkeert momenteel in zware tijden. Bij de club zitten ze dan ook niet op de affaire te wachten.

De video staat hieronder en bevat seksuele beelden. De site die hem host is alleen wel retetraag, waarschijnlijk omdat de halve wereld momenteel de beelden probeert te bekijken. 'Tot overmaat van ramp' duurt de video ook nog eens zes minuten en is er de eerste minuten niets anders te zien dan het chattende hoofd van de voetballer.

En voor de mensen die er niet op willen wachten. Groot gelijk, want Banega showt maar een paar seconden zijn stijve apparaat.
Update Een verkorte snellere versie staat hier.

Zie voor meer sportnieuws FOK!sport.