Lekkere kontjeswedstrijd groot succes

Ondergoedfabrikant Sloggi is op zoek naar de mooiste billen ter wereld. Duizenden vrouwen hebben hun foto al ingestuurd, alle kritieken van Europese landen ten spijt. De foto's worden op het internet gezet, waar mensen kunnen stemmen op de lekkere dameskontjes. Helaas komen wij Nederlanders er bekaaid vanaf.

De Duitse fabrikant is met de slogan 'Show me your Sloggi' een grote internetcompetitie gestart. Vrouwenbillen uit maar liefst 27 verschillende landen worden geacht deel te nemen aan de wedstrijd. Kontenkijkers mogen dan een cijfer geven.

Ondanks dat de site al enkele weken actief is, is er vanuit ons land weinig animo voor de kontencontest. Toch zijn er nu al vijftig paar Hollandse damesbillen te vinden op de site.

De tien lekkerste kontjes van Nederland gaan door naar de finale. De winnares wordt vereeuwigd op een zogeheten 'bilboard'. Ook krijgt ze een nieuwe scooter van de ondergoedgigant. Er is zelfs een heus modellencontract te winnen.

Helaas staan er nog geen polderbillen in de internationale top vijf. Al staat een Hollandse schone met een 7.92 behoorlijk hoog in de ranglijst.


De 27-jarige Andrea uit Amersfoort gooit hoge ogen