Voetbal: Huntelaar ontbreekt bij Oranje

Icoon Nederlands ElftalMarco van Basten heeft vanmiddag de definitieve selectie van het Nederlands elftal bekend gemaakt. Ruud van Nistelrooy en Robin van Persie keren terug na een lange periode. Opvallende afwezige is Klaas-Jan Huntelaar, die voor het eerst sinds ruim een jaar ontbreekt. Het keurkorps van Marco van Basten speelt aanstaande woensdag in het Stade de Genève tegen Zwitserland en de aftrap is om 20:30.

Niet alleen Klaas-Jan Huntelaar is niet opgenomen in de definitieve selectie. Ook Romeo Castelen, Tim de Cler, Ryan Donk, Orlando Engelaar, Nigel de Jong, Danny Koevermans, Denny Landzaat, André Ooijer, Andwelé Slory, Arjen Robben, Henk Timmer en Boy Waterman hoeven zich niet te melden in Noordwijk. Zij waren wel opgenomen in de voorlopige selectie.

De definitieve selectie:

Doel: Edwin van der Sar, Maarten Stekelenburg.

Verdediging: Khalid Boulahrouz, Wilfred Bouma, Urby Emanuelson, John Heitinga, Kew Jaliens, Joris Mathijsen, Mario Melchiot.

Middenveld: Ibrahim Afellay, Giovanni van Bronckhorst, Clarence Seedorf, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Demy de Zeeuw.

Aanval: Ryan Babel, Dirk Kuyt, Ruud van Nistelrooy, Robin van Persie , Jan Vennegoor of Hesselink.

Voor meer voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK! Voetbalmanager!