Kayserispor - AZ toch live op tv

UEFA CupDe Uefacupwedstrijd tussen het Turkse Kayserispor en AZ komt vanavond toch live op de beeldbuis. Tot gisteravond was het onzeker of de wedstrijd, waarbij de Alkmaarders een 3-2 voorsprong verdedigen, rechtstreeks op de Nederlandse televisie te zien zou zijn. De NOS had alleen een samenvatting gepland laat op de avond.

RTL is er echter na moeizame onderhandelingen toch in geslaagd akkoord met Kayserispor te bereiken. Vanavond om 19.00 is de wedstrijd te zien via RTL 7.

Een Turkse moskee in Alkmaar had deze week overigens al aangeboden dat zo'n 60 AZ-fans bij hun de wedstrijd konden bekijken, daar de moskee een abonnement heeft op Turk Sat. De toegang zou gratis zijn, alleen alcohol werd niet geschonken zo zei het moskeebestuur.

NOS
De NOS zendt vanavond Feyenoord - Lokomotiv Sofia rechtstreeks uit vanaf 19.45 uur op Nederland 3. Vanaf 18.45 uur is de eerste helft van Heerenveen - Vitoria Setúbal te zien, later zijn er samenvattingen van de duels van Ajax (tweede helft live) en Groningen. De wedstrijd van de Groningers wordt overigens door TV Noord live via internet uitgezonden.

Zie voor meer sportnieuws FOK!sport.