'Van den Broeke maakt graancirkel'

Icoon X-factor In het dorpje Hoeven in Noord-Brabant is er ophef ontstaan om een graancirkel die daar vrijdag is ontdekt. De boer van het veld denkt dat het bekende medium Robbert van den Broeke de graancirkel gemaakt heeft. De eigenaar van het veld is boos dat zijn gewassen zijn platgewalst. Dat overkwam hem namelijk al twee keer eerder. Het kan dan ook geen toeval zijn dat Van den Broeke ook uit Hoeven komt. Van den Broeke was niet bereikbaar voor commentaar.

Er kwamen dit weekend veel mensen kijken bij de graancirkel. De laatste jaren komen er veel graancirkels voor rondom het dorp. Sommige mensen denken dat ze gemaakt worden door bovennatuurlijke krachten, anderen denken dat mensen ze hebben gemaakt.

Het bekende RTL4-medium werd eind vorig jaar berucht, omdat hij de zoekmachine Google gebruikte om informatie van overleden personen op te zoeken. Het 'woord' genverbrander, de spelfout die Van den Broeke overnam van Google, werd daarna Woord van het Jaar. Ook de foto's van geesten die hij maakte, bleken eenvoudig door een ieder gefabriceerd te kunnen worden.


Icoon X-factor
Echt talentvol is Van den Broeke nog niet...