Poker wint aan populariteit

Icoon EconomiePoker wint de laatste tijd flink aan populariteit in Nederland. Toernooien, zowel in het echt als op internet, schieten als paddestoelen uit de grond en ook "Monday Night Poker" (elke maandagavond op Veronica) wordt goed bekeken. Je lijkt er tegenwoordig niet meer bij te horen als je geen (vrienden met) pokerchips hebt.

Ook op FOK! zijn veel mensen aan het pokeren geslagen. Gisteravond was er zelfs een speciaal FOK!pokertoernooi op PokerStars.com, waaraan 31 mensen deelnamen. Winnaar FrankS ging er met de eerste plaats en 124 dollar prijzengeld vandoor.

"Het toernooi was een succes", aldus organisator FortunaHome. "Het is de bedoeling dat dit een maandelijks terugkerend evenement gaat worden." Ook Riedel1 participeerde in het toernooi, hem ging het echter niet zo goed af. "Ik zoog ordinair hard, als een plopper zonder handvat. Maar de volgende keer doe ik zeker weer mee", zo zegt hij.

De volgende editie van het FOK!pokertoernooi staat inmiddels gepland voor woensdag 7 juni om 20.00 uur. Je kunt je hier opgeven.