Missy Elliott stelt fans teleur

HipHop-zangeres Missy Elliott heeft haar fans gisteren ernstig teleurgesteld. Ondanks de harde roep van het publiek om op het podium te komen, verscheen ze gisteravond pas erg laat in de Heineken Music Hall om het beloofde optreden te verzorgen. Binnen een uur was ze echter weer weg. Het publiek nam niet eens de moeite om een toegift te vragen.

De bekende nummers 'Lose Control', 'Get ur freak on' en 'Pass that Dutch' zong ze allemaal maar half. De rest liet ze aan het publiek over omdat ze last had van haar knie. Ze had daarom ook een karretje meegenomen, waarin ze op het podium rondreed. De eerste twee nummers van het concert zong ze zelf, daarna gaf ze het stokje over aan een onbekende zanger en zangeres. Ze liet het publiek weten dat ze "zo terug was". Later ging ze aan de rand van het podium staan kijken hoe haar twaalf dansers hun gelikte pasjes uitvoerden.

De problemen met haar knie waren ook de reden waarom ze de Nederlandse pers gistermiddag 3,5 uur lang liet wachten om alsnog alle interviews af te zeggen.