Angelina Jolie is meest sexy vrouw ter wereld

Icoon Showbiz nieuws Volgens het mannenblad FHM is Angelina Jolie de meest sexy vrouw in de wereld nadat meer dan vijftien miljoen mensen wereldwijd een stem hebben uitgebracht. Het is de eerste keer dat Jolie als eerste wordt verkozen in de Amerikaanse editie van het blad.

"Angelina Jolie is de belichaming van alles wat onze lezers erg sexy vinden", aldus de redacteur Scott Gramling. "Ze is niet alleen beeldschoon, ze is ook intelligent, ze is oprecht in haar mening en is gerespecteerd in de gehele wereld voor al haar inspanningen voor de vluchtelingenkinderen van wereld."

Na Jolie eindigden Jennifer Garner, Paris Hilton, Charlize Theron, Halle Berry, Alysa Milano, Teri Hatcher, Pamela Anderson, Scarlett Johansson en Lindsay Lohan in de top tien. De winnares van vorig jaar, Britney Spears, heeft de lijst van de eerste honderd niet eens gehaald.

De 29-jarige actrice is tevens ambassadeur van het UNHCR, wat staat voor United Nations High Commissioner for Refugees; het is een onderdeel van de Verenigde Naties. Zij is ook de moeder van een geadopteerde zoon genaamd Maddox, die geboren werd in Cambodja. Jolie vertelde van plan te zijn nog een Afrikaans broertje te adopteren voor haar zoon.

De lijst van de meest sexy vrouwen van de wereld wordt in het mei nummer van FHM toegevoegd. Deze zal vanaf 5 april in de winkels liggen.


Angelina Jolie, de meest sexy vrouw in de wereld

____
Hier zijn nog foto's voor de liefhebbers! (1), (2), (3), (4),weblog