FOK! neemt afscheid van Tweakers.net

FOK!RadioFOK! gaat verhuizen. Op dit moment worden de servers van datacentrum verwisseld en begint een nieuw tijdperk voor FOK!. Uiteraard zal dit houden dat FOK! voor enkele uren offline gaat. Op dit moment zijn de FrontPage en de Weblog alweer online. Na de verhuizing zal FOK! namelijk geheel los staan van Tweakers.net. Vanaf nu is Trueserver de nieuwe sponsor. FOK!Radio zal vanavond dan ook in het teken staan van de verhuizing en de downtime die dat met zich mee zal brengen en het afscheid van Tweakers.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort tussen de updates door non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Vanaf 18:00 uur is FOK!Radio live in de lucht met nog eventuele updates van de verhuizing en we praten na met admin Breuls. Daarnaast gaan we het in de studio uitgebreid hebben over de geschiedenis met Tweakers. In de studio is DaniŽl Kegel. Hij heeft de dagelijkse leiding over Tweakers.net. Met hem praten we over het verleden van zijn site met FOK! en wat er na vandaag gaat veranderen.

Reacties of opmerkingen over de uitzending of over FOK! kun je nu ook kwijt via de telefoon. Bel nu naar 06 - 458 66646 (normaal tarief) en laat je reactie achter! De leukste reacties hoor je terug in de uitzending!

Verder heeft Knut met zijn week afscheid genomen van FOK!Radio. Maar een vervanger is gevonden. Je hoort dus wie vanaf vandaag zijn of haar week op het forum met ons gaat doornemen. Ook is nieuwsposter Sprt Magneet in de studio. Daarnaast roddelt Yvonne natuurlijk weer en heeft Sun een column geschreven. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!