Adam Curry presenteert radio vanuit Irak

Esposa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Adam Curry is van plan een bijdrage te leveren aan de moraal in Irak. Daarom gaat hij zijn radioprogramma 'Ook Goeiemorgen' van 16 tot en met 20 februari uitzenden vanuit Irak. Op die manier wil hij 'onze jongens' in Irak een hart onder de riem te steken en ze wat oppeppen. Vanuit Camp Smithy bij As Samawah, de plaats waar zevenhonderd Nederlandse militairen zijn gelegerd, zullen de uitzendingen plaatsvinden. Curry heeft inmiddels de goedkeuring van het ministerie van Defensie gekregen.

Adam Curry
Adam Curry

Vanuit een tent zal Curry de uitzending voor Radio Veronica verzorgen, naast populaire muziek zullen er ook veel interviews met militairen te horen zijn. Zijn medepresentatoren Alexander Stevens en Michiel Veenstra en nieuwslezer Arend Langeberg zullen Curry vergezellen naar Irak.

Defensie heeft toestemming gegeven om "op deze manier luisteraars een goed beeld te bieden van het wel en wee van de soldaten in Irak", aldus een zegsman van het leger. Verder vindt de woordvoerder het "alleraardigst voor de familieleden van de soldaten in Nederland."