[update] Atomic Kitten stopt

Kwarkie had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Atomic Kitten stopt met zingen. Volgende maand zullen de dames beginnen aan een afscheidstournee door Engeland.

Atomic Kitten gaat uit elkaar omdat Natasha het te druk krijgt met haar leven en als gevolg daarvan gezondheidsproblemen heeft. Het opvoeden van haar zoontje Josh en het vele optreden valt volgens haar niet meer te combineren. "Het vele touren is zwaar. Het is begrijpelijk dat Natasha dat niet meer kan volhouden, nu ze een zoontje heeft. Het is erg moeilijk om met een nieuwe zangeres door te gaan, daarom hebben we besloten gewoon te stoppen met Atomic Kitten. Om eerlijk te zijn hebben wij ook rust nodig," aldus Liz en Jenny.

Atomic Kitten treedt voor de laatste keer op op elf maart in het Britse plaatsje Hull. Overigens sluiten de dames een mogelijke terugkeer in de toekomst niet uit.
Subheader


Update
De Telegraaf vermeldt dat de dames niet uit elkaar gaan, maar op de officiŽle site van de dames schrijven zij, "Tash has decided that after nearly 5 years at the top, she needs to take a break and spend some quality time with her little boy Josh." Ook staat er op de site dat het nog niet zeker is dat de groep officieel stopt.