Russisch meisje heeft röntgen-ogen

Manchurian, Alexander en boeiend hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De artsen in Rusland staan voor een raadsel nu is gebleken dat een Russisch meisje in staat is in het mensenlichaam te kijken met haar blote ogen.

De 16-jarige Natalia Demkina kan, door gewoon naar een mens te kijken, de organen zien. Ook kan ze vaststellen of de persoon ziek is en zelfs welke ziekte hij onder de leden heeft. Ze is inmiddels al uitgebreid door wetenschappers onderzocht, maar die kunnen de bijzondere gave niet verklaren. Natalia zelf was erg blij met de bevestiging van de doktoren. Zelf denkt ze dat ze haar gave te danken heeft aan een aantal operaties die ze in het verleden heeft ondergaan.

De Russin doet op dit moment een medicijnen studie in Moskou en wil haar gave als carrière gebruiken. Ze helpt artsen al regelmatig bij het stellen van diagnoses en het doen van onderzoeken. Vooralsnog zoeken wetenschappers naar een verklaring voor de röntgen-ogen. Natalia zelf vindt het allemaal best: "Als ze een verklaring kunnen vinden voor mijn gave, dan heb ik een goede kans om naar de meest prestigieuze school voor medicijnen te gaan."