Familie al 3 jaar dood in huis in Florida

lizardtattoo had voor ons het volgende bericht vertaald:

In Lehigh Acres, Lee County, Florida, zijn de gemummificeerde lichamen van twee mensen en een hond gevonden. De politie gaat ervan uit dat ze al sinds 1999 dood zijn.

Josef Fuchs, 34 jaar, werd in zijn bed gevonden, naast hem lag zijn Duitse herder. Zijn moeder, Liz Fuchs 70 jaar, lag op de vloer bij de eetkamertafel met een deken over haar heen.

Een familievriend, Heinz Rubin, die op het huis paste als de familie Fuchs in Duitsland was, vond de lichamen toen hij wilde uitzoeken waarom de onroerendgoed belasting niet was betaald. Alle andere rekeningen werden door middel van automatische overschrijvingen betaald. Hij had de familie voor het laatst in januari 1999 gezien.

In 2000 was de politie nog bij hun appartement in Aken in Duitsland geweest, maar de familie was niet thuis. De politie vermoedde dat het tweetal terug was gegaan naar Florida.

In de woning in Florida brandde het licht en stond de airconditioning aan. De lichamen van de man en de vrouw zijn gemummificeerd. De politie heeft nog geen doodsoorzaak vastgesteld, maar gaat uit van moord bij een roofoverval of zelfmoord. Er zijn namelijk een aantal medicijnen gevonden, die kunnen wijzen op zelfmoord. Tevens probeert de politie vast te stellen wanneer de twee voor het laatst levend gezien zijn.

In de koelkast is voedsel gevonden met een houdbaarheidsdatum van 1999. De kalender die in de kamer hing had als laatste dag 28 februari 1999. Het vreemde is dat niemand iets is opgevallen, het gras in de voortuin stond namelijk een meter hoog.