Martien Pennings is gek

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers, Luc van Lier en harry64 het Nederlandse politieke landschap onder de loep.

Beterschap, TheGrandWazoo. Griep is gewoon heel linke soep, zeker in dat ongezonde Limburgse klimaat, waar de gifgassen van het Roergebied en de DSM het herstel flink vertragen.

Zeg, ken je Martien Pennings? Die is dus gek. Die gebruikt homoseksualiteit om zijn diepgewortelde moslimhaat te onderbouwen. In een belachelijk stukkie schrijft Pennings over nieuwslezer Rik van de Westelaken dat die homosueel is. En dat Van de Westelaken daarom nooit meer anti-Israël mag zijn. Want in Israël hebben homo’s het beter dan in streken waar de moslims het voor het zeggen hebben.

Tsja…

Nou heb ik het zelf ook niet meer zo op die moslims, sinds ze duizenden onschuldige mensen vermoordden door Amerikaanse vliegtuigen, Spaanse treinen en Londense metro’s en bussen op te blazen. Maar om dan dus vervolgens Israël totaal kritiekloos op te hemelen, en net te doen alsof die Israëli’s nu allemaal zulke lieverdjes zijn…

En dan ons NOS-Journaal uitmaken voor een antisemitische bende, want dat doet Martien ook nog even. Je moet maar durven. We hebben in Nederland heel behoorlijke media, en staatscensuur kennen we hier niet of nauwelijks. In tegenstelling tot in Israël. Maar als je dat zegt, dan ben je dus een antisemiet.  

Martien Pennings is een karikatuur van het Joodse gedachtegoed. Met zijn rare stukkies op internet zet hij zichzelf en zijn geloofsgenoten te kakken. Op een verschrikkelijke manier. Een homoseksuele nieuwslezer mag geen teksten voorlezen die kritiek hebben op Israël. Je moet het maar durven zeggen.

Jammer dat die vermaarde geneesheer dokter Mengele de ouders van Martien Pennings in de oorlog niet even experimenteel onvruchtbaar heeft gemaakt. Want zonder Martien Pennings was het Jodendom een stuk beter af geweest.