Tweehonderd kilo boze ghetto-neger

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Tweehonderd kilo boze ghetto-neger"

In reactie op Televiziergala, Giel en de nieuwe Britney


hej Sunnieboy,

Ik kijk de laatste tijd weer veel meer televisie. Er is een periode geweest dat ik werkelijk nergens naar keek, maar momenteel ben ik nogal into programma's als So you wanna be a popstar, Idols en Sterren dansen op het ijs. Gisteren meteen even de nieuwe single van popstar winnares Maaike gedownload. Natuurlijk niet voor de drie Euro die SBS 6 ervoor wilde hebben, maar gewoon gratis via usenet, een klein kwartiertje na de uitzending. Leuk nummer wel voor nul euro. Nu is het wachten tot Maaike in de playboy verschijnt, maar daar zal ze wel eerst achttien voor moeten worden vermoed ik.
Bij Idols hebben ze eindelijk door dat je niet knap of mager hoeft te zijn om goed te kunnen zingen. Gisteravond haalde een tweehonderd kilo zwaar en beslist onknap meisje de volgende ronde, gewoon omdat ze best wel goed zong. Ze zal misschien niet winnen uiteindelijk, maar waarom geen kans geven inderdaad. Sugar Lee Hooper, Imca Marina, De zangeres zonder naam en Karin - mag ik even op uw kapsoneskop kotsen - Bloemen zijn ook niet bepaald aantrekkelijk of slank (ok, de zangeres zonder naam zal inmiddels wel slank zijn, maar je snapt wat ik bedoel) en die zijn toch best redelijk succesvol.
Een wekelijkse samenvatting van Gordon's Idols uitspraken;
'Leuke bril, min zes?'
'Zal ik de airco even uitzetten?'
'Je bent toch een beetje Miss Piggy'
Opvallend genoeg waren ze allemaal verrassend mild tegen de negroïde versie van Marianne (die van Roef), maar dat had waarschijnlijk alles te maken met haar broer en manager. Tweehonderd kilo boze ghetto-neger met kleding waar zonder veel moeite een paar AK-47's in verborgen kunnen worden. Daar wil je wel even wat kutopmerkingen voor inslikken.
Overigens deed Wendy een radslag. Nu mag je best weten dat ik een zwak heb voor Wendy, maar in dit geval vond ik het vrij onaardig van d'r dat ze voor de gelegenheid niet even een rokje had aangetrokken. Had graag even gecontroleerd of ze een beetje een Britney slash Jennifer Aniston coupe heeft 'daarbeneden'.

Aan de televizierring heb ik blijkbaar weinig gemist. Ik heb het niet zo op dat soort klootjesgala's in Nederland. Hollywoodspektakel voor anderhalve BN'er en drie boeren. Het is en blijft een blamage waar ik soms tijdens het zappen met een gevoel van plaatsvervangende schaamte een paar minuten op blijf hangen. Nederland wil meespelen met de grote jongens, maar als je de Emmy's vergelijkt met de Televizierring, de Grammy's met de Edison-Award of de Oscars met het Gouden Kalf, dan moet je toch tot de conclusie komen dat we onszelf compleet voor lul zetten.
Mooi is ook dat er dan zo'n idioot - Rene Mioch bijvoorbeeld - naar Amerika gaat om een Amerikaanse superster - Brad Pitt bijvoorbeeld - zo'n cheapass kutbeeldje aan te bieden. Je ziet zo'n gast dan denken in welk van zijn honderd vuilnisbakken hij 'm gaat pleuren zodra hij thuiskomt. Je moet je doodschamen als je zo'n ding bij een Hollywoodster langs gaat brengen. Als je als Nederlandse ster zijnde een prijs wint als beste acteur die wordt georganiseerd en uitgevoerd door de Gemeente Schubbekutteveen dan kun je op je vingers natellen dat je ook niet met je oud koper moet gaan lopen leuren bij buitenlandse sterren. En als je dan ook nog eens de teksten van het gala zelf door Nico - ik ben zo gewoon gebleven - Dijkshoorn laat schrijven (en daarmee in één klap je geenstijl publiek buiten de deur houdt) dan ben je al helemaal niet goed bij je kneiter. Als er iemand in een paar jaar tijd van bescheiden en grappig naar over het paard getild, uitgekauwd en uitgerangeerd is gegaan is het Dijkshoorn wel.

Het is overigens nog net zo lang licht en donker als gisteren, maar aangezien de kortste dag nog niet is geweest word het nog steeds langzamerhand langer donker op een dag. Heeft weinig te maken met hoe je klok staat trouwens. De mijne staat al een paar jaar stil op zeven minuten over half twee, maar de wereld draait gewoon door.
Als je iemand's ingewanden er via haar kut uitrukt kun je zomaar over een jaar of tien dat nog eens doen. Steek je iemand levend in brand precies hetzelfde. En als je pedo bent en je aan kinderen vergrijpt dan mag je vanwege privé-problemen tegenwoordig gewoon weer lekker naar huis.
Gelukkig zijn er ook GOEIE pedofielen. Die snijden gewoon zelf hun ballen eraf zodat wij het niet hoeven te doen. Helemaal top toch? Als alternatief kunnen we die boze ghetto-neger uit Idols er even op afsturen.

Overigens schijnt prinses Amalia op de website van de Martijn-pedoklootzakken te staan of hebben gestaan. Best ziek want zo'n mooi kind is het nou ook weer niet, maar het deed me wel afvragen wat er zou gebeuren als een prinses opeens zou beslissen porno-actrice te worden. Ik bedoel; prinsessen zijn ook maar mensen met behoeftes en het is best denkbaar dat een prinses gewoon nymfomane is en zich graag voor de camera zou laten volblaffen door zestien (al dan niet boze ghetto-) negers met enorme lullen. Ze vegen tenslotte ook hun eigen reet af (denk ik). Dat zijn toch wel dingen om eens wat langer bij stil te staan, me dunkt.

Maar ik ga er weer vandoor. Ik spreek je snel weer. Ik ga nog even lid worden van Verdonk's nieuwe partij.

Later!
Danny