Mona, the battle - kotsmisselijk part 2

Mona, onze geletterde columngodin, heeft ons allen verblijdt met een nieuwe column. Een column waaruit maar weer blijkt dat wat ik schrijf toch wel degelijk zo z'n impact heeft. Ze heeft het roer namelijk drastisch omgedraaid en blijkt BB-The Battle opeens ontzettend leuk te vinden (waar is m'n bedankbriefje nou, Moon ?).
Ze moet nog wel even werken aan haar stijl natuurlijk (de bewoners hadden toch echt 'looser' geschreven naar Frank en niet 'loser', en we weten allemaal dat jij niet belangrijk genoeg bent om de bewoners daarin te verbeteren), daar dit nog steeds van het niveau pre-kleuterklas is, maar buiten dat heb ik haar aardig om denk ik.
Ze vond 't overigens sneu voor Frank - dat hele gedoe met die koffiebonen - omdat dit juist kwam op een moment dat ze hem wat meer begon te waarderen. Zal zijn gevoel voor het voornamelijk in goedkope bars gebezigde schuttingtaal wel zijn waar onze Mona een natte van krijgt. Dat of hij is gewoon de grootste lul die ze ooit heeft gezien natuurlijk. Met zoiets is zelfs Mona nog wel te plezieren.

Ow ja, Gert-Jan is volgens haar aan het stoken, maar het enige dat ik 'm heb zien stoken was het vuur moet ik je eerlijk zeggen. Eerlijkheid wordt door Mona dus verward met stoken. Snap ik ook meteen waarom ze zichzelf zo'n eerlijk en fijn mens vindt. Verder is DaniŽlle in haar ogen een betere captain dan Andries was. Dit ben ik met haar eens, ware het niet dat Mona als reden aangeeft dat DaniŽlle het beter zal doen omdat ze een vrouw is. Wat een lage, seksistische opmerking zeg. Ze heeft de 23 centimeter van Andries waarschijnlijk nog niet zien hangen. Daarbij valt een lul als Frank namelijk meteen in het niet. Kom op Moon, beter opletten!
Overigens blijft Mona natuurlijk achterdochtig in haar houding ten opzichte van Big Brother (zo de waard is vertrouwt ze haar gasten natuurlijk), en kan ze alleen maar hopen dat Big Brother zo doorgaat en het de naam 'Battle' waardig maakt.
Sja, persoonlijk heb ik liever een one-on-one columnbattle met Mona. No holds barred. Gewoon samen in een kooi en elkaar met columns bestoken en zien wie er het eerst als een hoopje ellende in elkaar zakt.
Heeft iemand een verstevigde kooiconstructie over ? En een heftruck ? Heb gehoord dat dat de minimale eisen waren van Mona namelijk. Ze schijnt al eens eerder door de grond gezakt te zijn namelijk.

Voor de rest is ze de kwaadste niet hoor. In haar alleraardigste mailtje naar mijn adres sloot ze zelfs af met groetjes. Het minste dat ik kan doen is haar met gelijk respect behandelen.
Tot je volgende column, Moontje,
Groetjes
Danny

[ De column van Mona vind je op MediaWatchers ]