FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 30 september 2001

Jennifer Lopez weer getrouwd

Zaterdag is Jennifer Lopez getrouwd met haar danser Cris Judd. De goedgevormde actrice/zangeres heeft zich in het geheim voorbereid op een bijeenkomst voor vrienden in Los Angeles. Jennifer liet haar favoriete kapper, Oribe, voor vijftienduizend dollar overvliegen uit New York. Onder de gasten waren Tommy Hilfiger, Donatella Versace, Valentino en Andy Garcia. De ex-geliefde van Puff Daddy is eerder getrouwd geweest, met de Cubaanse ober Ojani Noa. J.Lo heeft weleens laten weten dat ze het niet makkelijk vindt met een man te leven: `Ze hebben te veel walgelijke gewoontes. Ze krabben zich voortdurend. En het is echt ongelooflijk dat mannen denken dat het laten van winden het grappigste ter wereld is.` Misschien heeft ze nu een beschaafde man gevonden.

3 Nederlanders zeker van Embassy

Drie Nederlandse darters zijn rechtstreeks toegelaten tot de Embassy darts van volgend jaar: Vincent van der Voort, Raymond van Barneveld en Co Stompé.
Drie andere Nederlanders, Marco Tak, Albertino Essers en Rick Hofstra, strijden om een plek op het toernooi via de kwalificaties.

Van der Voort mag op het officieuze WK voor profs in Frimley Green zijn debuut gaan maken. Tweevoudig winnaar Raymond van Barneveld was al geplaatst, Co Stompé en Van der Voort zijn op grond van hun ranking toegelaten.

Totaal strijden 32 darters om de titel op de Embassy in Engeland, waarvan er 26 zijn geplaatst.
De andere 6 komen vanuit de kwalificatierondes.

Babybotten gebruikt bij nucleaire tests

Wetenschappers van het Britse instituut voor kernenergie (UKAEA) hebben tussen 1954 en 1970 dijbenen van 3400 overleden baby's voor onderzoek gebruikt. De ouders van de gestorven kinderen werden hierover niet ingelicht.

Deze zomer werd al bekend dat een kinderziekenhuis in Glasgow bij het project was betrokken. UKAEA heeft nu toegeven dat de botten door meerdere ziekenhuizen uit het hele land werden geleverd.

De dijbeentjes werden gebruikt voor onderzoek naar de gevolgen van straling door atoomproeven. Wetenschappers onderzochten of de botten radioactief besmet raakten na te zijn blootgesteld aan besmet moedermelk.

Groot-Brittannië werd vorig jaar al opgeschrikt door berichten over illegale verwijdering van organen van overleden kinderen. In deze zaak zou een Nederlandse patholoog een belangrijke rol hebben gespeeld.

Bommeldingen in noord Nederland

Super Snackman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het treinstation van Leeuwarden is zondag enige tijd ontruimd en afgesloten geweest. De politie had telefonisch te horen gekregen dat er om acht uur 's avonds een bom op het station af zou gaan.

Ook het treinverkeer van en naar Leeuwarden werd uit voorzorg stilgelegd. De NS wilden bussen inzetten, maar omdat de politie het station binnen een straal van 200 meter had afgesloten was daar geen mogelijkheid toe.
Na speurwerk, waarbij geen bom wer aangetroffen werd het station vrijgegeven station en kon het treinverkeer weer op gang komen.
Reizigers liepen volgens de NS-Verkeersinformatie een vertraging op van dertig minuten tot een uur.

Ook op het station van Steenwijk was even angst voor een aanslag. De intercity van Rotterdam naar Leeuwarden werd stilgezet omdat in de trein een verdacht pakketje was aangetroffen. Alle passagiers en het personeel moesten de trein verlaten. Het bleek loos alarm te zijn, waarna de reis kon worden voortgezet. Omdat station Leeuwarden was afgesloten, kwam de trein echter niet verder dan Heerenveen.

Brand bij Zaanse moskee op tijd ontdekt

Adnan had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Bij de Sultan Ahmed moskee in Zaanstad is zondagochtend een poging tot brandstichting gedaan. Bestuursleden troffen een beginnend brandje aan. De brandweer was snel ter plaatse waardoor de schade uiteindelijk beperkt bleef tot brandplekken aan de buitenkant en twee gesprongen ramen.
De technische recherche heeft meteen een onderzoek ingesteld. Hoe de brand is aangestoken is nog niet duidelijk.

De omwonenden van het gebouw zijn geschokt door de gebeurtenis. De politie heeft het toezicht bij de moskee, de grootste van Nederland, verscherpt.

Brandstichting bij Tankstation

Bij een tankstation in Zwolle is zondagochtend vroeg brand gesticht. Op een raam van het pand aan de Van Wevelinkhovenstraat is een racistische tekst geschreven, waarin in het Duits wordt opgeroepen alle moslims het land uit te zetten.

Dat heeft eigenaar I. Yildirim van het pompstation bevestigd. Niemand raakte gewond. De eigenaar vermoedt dat de brand is gesticht met een molotovcocktail, die door de brievenbus van de winkel naar binnen is gegooid.

Yildirim, eigenaar van vijf tankstations in Zwolle, is dertig jaar geleden vanuit Turkije naar Nederland gekomen. ,,Ik voel me 100 procent Zwollenaar en vind de aanslagen in Amerika net als iedere Nederlander heel erg. Ik mag dan moslim zijn, ik hoor niet bij de club die achter de aanslagen zit. Dit heeft mijn gezin niet verdiend.''

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de brandstichting en wil geen commentaar geven. Het schadebedrag is nog onbekend.

Uitslag Formule-1 Amerika

The FoXman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Mika Hakkinen heeft zijn twintigste grand prix gewonnen. De 2-voudig wereldkampioen reed een goede race. Mede door een goede pitstop strategie wist Mika Hakkinen de Ferrari van Michael Schumacher voor te blijven. De enige serieuze bedreiging kwam van Rubens Barrichello maar die zag met nog enkele ronden te gaan zijn kans op de overwinning letterlijk in rook opgaan toen zijn Ferrari motor het begaf.

Jos Verstappen wist het einde van de race helaas niet te halen. Na wederom een superstart waarbij Jos Verstappen met zijn Arrows op wist te klimmen vanaf positie twintig tot aan positie dertien had de Nederlander moeite zijn positie vast te houden. Na pitstop nummer 1 ging het berg afwaarts met de snelheid van de Arrows en in ronde 47 hield de Arrows ermee op. Verstappen maakte na de race een zeer deprimerende indruk. Het wordt afwachten tot volgend seizoen voor er betere resultaten te verwachten zijn.

Bush wil "chef strijd tegen terrorisme"

Ettepet had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Amerikaanse president Bush is van plan een gepensioneerde generaal te benoemen tot chef van de strijd tegen terrorisme. Bush zou terrorisme-expert generaal Wayne Downing hebben gevraagd zich bij de Nationale Veiligheidsraad te voegen in de functie van landelijk directeur in de strijd tegen het terrorisme.

Generaal Downing waarschuwde de Amerikaanse regering al in 1996 dat het moest ophouden terrorisme te beschouwen als een incidenteel probleem, maar veeleer moest zien als een niet officieel verklaarde oorlog aan de Verenigde Staten.

Taliban: Bin Laden in onze macht

Aced had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Afghaanse Taliban-bewind zegt de Saudische terrorist Osama bin Laden in zijn macht te hebben. Bin Laden wordt voor zijn eigen veiligheid op een geheime plaats verborgen gehouden, liet de Afghaanse ambassadeur in Pakistan op een persconferentie weten.

Volgens de ambassadeur heeft Bin Laden inderdaad het advies van de hoogste geestelijke raad ontvangen, om het land te verlaten. Bin Laden heeft daar niet op gereageerd ,zei hij.

Onduidelijk is of Bin Laden door de Taliban onder huisarrest geplaatst is. Eerder had de Taliban verklaard niet te weten waar Bin Laden zich bevindt.

Consumptie bierfeest München flink minder

Tijdens de eerste helft van het Oktoberfeest in München is 25 procent minder bier geschonken. Het slechte weer en de terroristische aanslagen in de Verenigde Staten zouden daarvan de oorzaak zijn.

Het grootste bierfeest ter wereld werd de eerste negen dagen bezocht door 2,8 miljoen mensen, een half miljoen minder dan vorig jaar. Het programma was bijgesteld na de aanslagen van 11 september in de VS. Veel activiteiten werden uit het programma geschrapt. Zo ging de traditionele intocht met het aanslaan van het eerste vat bier niet door.

Het festival trok in 1985 een recordaantal bezoekers: 7,1 miljoen bierdrinkers. Er mag alleen bier worden geschonken dat binnen de stadsgrenzen van München is gebrouwen.

SMO: 'Regering moet moslims beschermen'

Het is aan de burgemeesters en politie om de veiligheid van Nederlandse islamitische burgers te waarborgen en te garanderen. Dat zei Ayhan Tonca, woordvoerder van de Samenwerkende Moskee-organisaties Nederland (SMO) na een bijeenkomst zaterdag in Apeldoorn.

De bijeenkomst van islamitische leidsmannen is belegd naar aanleiding van toenemende onveiligheid van Nederlandse moslims na de aanslagen in de Verenigde Staten. Het nieuwe platform SMO vindt dat de politie en regering vooral de komende tijd verscherpte veiligheidsmaatregelen moeten nemen. ,,De vastenmaand Ramadan komt eraan en dan worden moskeen meer bezocht. Moslims in of op weg naar moskeeën mogen dan niet opnieuw doelwit worden racisme of vandalisme'', aldus Tonca.

Hoewel het platform uitgaat van veiligheidsmaatregelen van de politie en (lokale) overheid, houdt SMO zelf 'beschermende maatregelen' achter de hand, die Tonca niet wilde onthullen.

Volgens hem is er veel polarisatie tussen moslims en niet-moslims ontstaan. Daarbij benadrukte hij dat islam en terreur twee verschillende dingen zijn. ,,Islam is voor vrede, saamhorigheid, broederschap en tolerantie. Onze imams zullen daar in hun preken en tijdens de gebeden nadruk op leggen,'' aldus de woordvoerder.

Anti-nieuwe oorlog demonstratie A'dam

Op de Dam hebben zich zondagmiddag enkele duizenden deelnemers verzameld voor de landelijke manifestatie tegen mogelijke Amerikaanse militaire acties in Afghanistan. De manifestatie wordt door het Platform tegen de 'Nieuwe Oorlog' gehouden.

Aan de manifestatie doen tientallen partijen en organisaties mee, waaronder Humanistisch Verbond, Oecumenisch Vredesforum van Europese Katholieken, Akties tegen Kernwapens, diverse Arabische en Turkse verenigingen en tientallen vredes- en solidariteitsgroepen. Naast toespraken zijn er optredens van onder meer een Marokkaanse band en diverse protestzangers. Voor de slachtoffers van de aanslagen in de VS wordt een minuut stilte in acht genomen.
Het Platform ziet de landelijke manifestatie als eerste in een reeks van bijeenkomsten en vredesdemonstraties.

De betogers zijn tegen terrorisme en veroordelen de aanslagen in de VS. Maar ook zijn ze tegen militaire escalatie van het conflict, waarbij nog veel meer onschuldige slachtoffers kunnen vallen en dat er inmiddels toe geleid heeft dat tienduizenden Afghanen op de vlucht zijn geslagen. Daarnaast veroordelen de demonstranten het toenemend racisme in de samenleving dat zich vooral richt tegen moslims of anderen die als zodanig worden gezien.

Blair: Bewijs bin Laden geleverd

De Britse premier Blair zegt dat hij "absoluut overtuigende, onomstotelijke bewijzen" heeft gezien, die aantonen dat Osama bin Laden verantwoordelijk is voor de aanslagen in de Verenigde Staten. Dit heeft Blair zondag voor de Britse televisiezender BBC gezegd.

Een deel van deze bewijzen kan volgens de premier niet openbaar worden gemaakt. Hij waarschuwde de Taliban dat zij mogelijk ten val zullen worden gebracht, wanneer zij besluiten Bin Laden niet uit te leveren.

Blair kondigde eveneens aan dat het Britse uitleveringsrecht moet worden vereenvoudigd, waardoor terroristen hun uitlevering niet meer zo lang kunnen vertragen. Een in Groot-Brittannië vastgenomen Algerijnse piloot, die ervan wordt verdacht vier zelfmoordterroristen te hebben opgeleid, kan zijn uitlevering aan de Verenigde Staten in zijn huidige rechtspositie met drie jaar vertragen.

Niet tanken met draaiende rotor !!!!

Een helikopter is zaterdagmiddag in Schoonhoven onherstelbaar vernield nadat de piloot tevergeefs had geprobeerd te tanken met draaiende rotor. Door de werveling van de rotor vloog de benzineslang omhoog, en kwam tussen de draaiende bladen. Die braken af en vernielden ook nog de staartrotor.

Het incident deed zich even na twee uur voor op een veldje in Schoonhoven. De helikopter was daar neergestreken na te zijn gebruikt voor het rondvliegen van bezoekers van het plaatselijke dorpsfeest.

Geheel tegen de geldende procedures in, zette de piloot de rotor niet stil bij het tanken, met alle gevolgen vandien. De brokstukken van de beschadigde rotors kwamen terecht in een veld. Niemand raakte bij het incident gewond, maar de 3-persoons helikopter is onherstelbaar beschadigd. Tegen de piloot is proces verbaal opgemaakt door de politie.

Chinese kikker als maaltijd te populair

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Het gastronomische succes van Chinese kikkers is buiten China zo groot dat de regering van het Aziatische land vreest voor het voortbestaan van de amfibieën. Daarom wordt de uitvoer van de beestjes verboden.

Volgens Chinese staatsmedia zijn de kikkers uit het noorden van het land in Europa populair geworden sinds de gekkekoeienziekte is uitgebroken. De kikkers dreigen uit te sterven, omdat stropers ze uit hun natuurlijke leefomgeving plukken. Het is relatief duur om ze in gevangenschap te kweken. De kikkers staan niet alleen op uitsterven maar ook het ecologisch evenwicht in het gebied wordt verstoord.

Herstel schade WTC kost 40 miljard $

De aanslag op het World Trade Center in New York gaat de Amerikaanse overheid circa 40 miljard dollar kosten. Dit meldt de Amerikaanse omroep ABC op basis van berichten van deskundigen. Het gaat om een zeer ruwe schatting. Veel mensen menen dat er op dit moment niets te zeggen is over de hoogte van de werkelijke kosten.

In het bedrag van 40 miljard zijn de kosten opgenomen van het opruimen van het puin van de WTC-torens, de latere inrichting van het terrein en het herstel van de metro die onder het gebied loopt. In het bedrag zitten ook de extra kosten voor de politie en de andere hulpverleners.

--
Gisteren werd bekend dat de voorbereiding op de aanslag de groep van Osama bin Laden zo'n half miljoen dollar heeft gekost.

'Binnen 48 uur aanvallen op Afghanistan'

peenhaar en Ettepet hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Amerikaanse en Britse troepen zullen binnen twee dagen beginnen met verwoestende luchtaanvallen op bases van de terrorist Osama bin Laden in Afghanistan en militaire doelen van de Taliban. Dit meldt de Britse krant The Observer zondag.

The Observer baseert zich op Britse en Amerikaanse veiligheidsbronnen. De aanvallen zouden zelfs al zondag kunnen beginnen.

De operaties zullen vermoedelijk worden uitgevoerd met gevechtsvliegtuigen en helikopters vanaf vliegdekschepen in de Arabische Zee. Het doel is om Bin Laden en zijn volgelingen zo snel mogelijk uit te schakelen, en het terrein voor te bereiden op acties van grondtroepen. De Russische inlichtingendienst heeft volgens The Observer zaterdag de preciese lokatie van de bases van Bin Laden aan de Verenigde Staten doorgegeven.

The Observer zegt verder zaterdag een geheim rapport in handen te hebben gekregen van de inlichtingendienst van een Arabische staat die Bin Laden al langer volgt. Uit het rapport zou blijken dat zeker een van de daders van de aanslagen in de VS op 11 september getraind is in een kamp van Bin Laden in Afghanistan.

Oorlogsschepen opgesteld

Meer dan veertig Amerikaanse en Britse oorlogsschepen hebben zich opgesteld in de Perzische Golf en de Golf van Oman in verband met een eventuele tegenaanval. Dit heeft een Iraanse marine-commandant zondag verklaard aan het Iraanse persbureau IRNA.

,,21 Schepen bevinden zich op de scheiding van de Perzische Golf en de Golf van Oman. Twintig anderen liggen in de Golf van Oman'', aldus de marine-commandant. Volgens hem liggen er in de Pakistaanse wateren nog twee Amerikaanse vliegdekschepen.

Volgens de autoriteiten van het Suez-kanaal zijn er in totaal 24 Britse schepen en twee onderzeeërs sinds midden september door het Suez-kanaal gevaren.

Averdijk loot voor niets

Pascal Averdijk maakte anderhalve week geleden een zeer belangrijk doelpunt. De aanvaller van Fortuna Sittard maakte de Golden Goal in het bekerduel met Vitesse, waardoor zijn ploeg zich plaatste voor de tweede knock outronde van het toernooi om de Amstel Cup.
Reden genoeg voor SBS6 om de 23-jarige aanvaller te vragen voor de loting van de tweede ronde van het toernooi te verrichten. Averdijk hoefde niet naar Hilversum af te reizen, want de loting vond plaats in Sittard.

Tenminste, dat dacht hij. De aanvaller was het slachtoffer van een grap van zijn ploeggenoten en coach, die hulp kregen van de lokale televisie-omroep (alias SBS6) en een medewerker van de plaatselijke McDonalds, die als notaris dienst deed.

De speler had niets in de gaten. Met naast zich coach Hans Verel en voor de draaiende camera's kweet hij zich van zijn taak. Averdijk roerde de balletjes en trok ze een voor een. Tot ongenoegen van zijn coach koppelde hij Fortuna aan AZ.

Toevallig verdween de notaris even voor een sanitaire pauze, waarvan coach Verel gebruikmaakte. Of Averdijk niet even het lootje van de amateurs ACV wilde ruilen met dat van AZ. Dat zou de notaris toch niet opvallen. De aanvaller gehoorzaamde, en warempel, noch de notaris, noch de medewerkers van SBS6 hadden iets in de gaten.

Zelfvoldaan van weer een nieuwe heldenrol kroop Averdijk 's avonds voor de televisie om te kijken hoe de loting in beeld werd gebracht. SBS6 toonde echter een heel andere loting ... met niet ACV, maar Cambuur Leeuwarden als tegenstander.

van Moorsel weer wereldkampioene

Leontien Zijlaard-Van Moorsel heeft vrijdag tijdens de WK-baanwielrennen in Antwerpen de wereldtitel veroverd op het onderdeel individuele achtervolging. De Rotterdamse, geboren in het Brabantse Boekel, was in de eindstrijd veel te sterk voor de Russische Olga Slioessereva.

Het was voor Van Moorsel haar zevende mondiale titel, de tweede op de baan. In 1990 (Japan) was ze namelijk ook al de beste op bij de achtervolging. De andere successen boekte ze op de weg. Tweemaal was ze de sterkste bij de rit in lijn, tweemaal won ze de tijdrit en een keer kreeg ze na de ploegenachtervolging de regenboogtrui om haar schouders gehangen.

Met deze gouden plak revancheerde ze zich voor haar mislukte poging het werelduurrecord te verbeteren. "Na al die trainingen voor het werelduurrecord, krijg ik toch nog een cadeautje terug. Natuurlijk zat er een stukje frustratie in mijn lijf. Dat is logisch. Maar een echte topsporter vecht terug."

Nadat ze twee weken geleden een mislukte poging deed het werelduurrecord van de Française Jeannie Longo te verbreken, kon Van Moorsel deze opsteker goed gebruiken. Sinds haar 'tweede leven' als wielrenster jaagt de renster van Farm Frites/Hartol op een wereldtitel op de baan. In 1998 verloor ze op de achtervolging in de eindstrijd van de Australische Tyler Sharman. Een jaar later liep de mondiale titelstrijd uit op een deceptie toen Van Moorsel slechts twaalfde werd. In 2000 liet de WK in Manchester links liggen, omdat haar honger naar succes al in Sydney gestild was. Daar won ze wél de individuele achtervolging en pakte ze zilver op de puntenkoers, een onderdeel dat ze zondag zal afwerken.

Overigens beslist de renster na de baankampioenschappen of ze nog deelneemt aan de WK op de weg in Lissabon (9-14 oktober). Als ze naar Portugal besluit af te reizen zal ze alleen op de tijdrit starten. "Maar zoals ik me nu voel, blijf ik thuis. Drie maanden lang heb ik me volledig op de baan geconcentreerd. Misschien had het zin wanneer het parkoers vlak was, maar er zit een flinke bult in. Daarom hebben andere meiden daar meer te zoeken dan ik."

Leraar organiseert 'terrorisme-modeshow'

Een leraar uit El Salvador meende onlangs een leuk idee te hebben. Hij organiseerde een modeshow, waarbij zijn leerlingen gekleed als terroristen met speelgoedwapens over de catwalk liepen.

Eén van de leerlingen was verkleed als Osama bin Laden, een ander als George W Bush. Aan het einde van de show kwam Bin Laden voor een vuurpeleton te staan.

Het ministerie van Educatie is not-amused en heeft een onderzoek ingesteld naar de praktijken van de leraar.

Irakees bevestigt Irakese bio-wapens

Een voormalig Irakese wetenschapper heeft bevestigd dat Irak beschikt over een uitgebreid arsenaal biologische en chemische wapens. Het nucleaire programma zou volgens de man dit jaar op last van Saddam zijn opgeschort, omdat het te duur bleek te zijn. Wetenschappers moesten zich hierna concentreren op biologische en chemische wapens.

3000 natuurkundigen en chemici werkten het afgelopen half jaar aan de ontwikkeling van giftige stoffen, die vervolgens op gevangenen worden getest. In april en mei zouden al 30 gevangen aan de gevolgen zijn overleden.

Naast de ontwikkeling van de gifgassen wordt er ook hard gewerkt aan manieren om het gif te verspreiden. Zo worden ballistische raketten ontwikkeld en wordt er aan onbemande vliegtuigjes gewerkt die zeker Turkije, Israël en Saudie-Arabië zouden kunnen bereiken.

Middelvinger wordt nieuwe penis

Een 60-jarige man bij wie kanker was geconstateerd, heeft de doktoren overtuigd een bijzondere operatie bij hem uit te voeren. De man moest door de ziekte zijn penis missen, maar vond dat hij deze nog wel nodig had. Om zijn gereedschap te repareren, moest hij echter wel zijn middelvinger opofferen.

In een 15 uur durende operatie werd de vinger binnenstebuiten gekeerd en werd er een nieuwe penis van gemaakt. De ingreep werd een succes, de man is bijzonder tevreden.

Met dank aan Michiel Muhlenbaumer voor de tip!

Even Apeldoorn bellen...

Over het algemeen is het zo dat je commercials pas ziet als ze door het reclamebureau en de opdrachtgever volledig goedgekeurd zijn. Door de nieuwe technieken wordt het echter steeds gemakkelijker om opdrachten via het internet door de opdrachtgever te laten keuren.

Ook het reclamebureau ResultDBB gebruikt deze methode. Compleet met een verhaal over een blote-kont-scène die er maar vooral in moet zitten, want dat scoort, zette het bedrijf de commercial voor opdrachtgever Centraal Beheer op internet. En dat moet je zonder beveiliging nu net niet doen

Wil je de commericial bekijken, klik dan hier!

Met dank aan Higgy voor de tip!

De Hoop Scheffer stapt op als CDA-lijsttrekker

draadnagel had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Fractievoorzitter Jaap de Hoop Scheffer van het CDA heeft zich zaterdagavond teruggetrokken voor het lijsttrekkerschap van zijn partij. Ook zal hij naar alle waarschijnlijkheid maandag aftreden als fractievoorzitter. Reden is volgens De Hoop Scheffer dat er niet voldoende is gebleken dat er vertrouwen in zijn lijsttrekkerschap bestaat.

De Hoop Scheffer nam zijn beslissing nadat een meerderheid van het partijbestuur een voorstel had gedaan waarbij De Hoop Scheffer als lijsttrekker zou worden gehandhaafd maar ook de afgetreden partijvoorzitter M. van Rij een hoge plaats op de lijst zou krijgen.

De Hoop Scheffer wilde nog niet bevestigen of hij als fractievoorzitter aftreed. Hij zal de fractie van het CDA maandag over de gang van zaken informeren.

De crisis binnen het CDA ontstond donderdagavond door het aftreden van Van Rij als partijvoorzitter. Volgens Van Rij was het optreden van De Hoop Scheffer te defensief en wilde het dagelijks bestuur hem als lijsttrekker. De Hoop Scheffer zei vrijdag nog dat hij zou vasthouden aan zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap voor de verkiezingen volgend jaar mei.

Tweakers.net 3 jaar oud!

Tweakers.net 3 jaar jong!Het is vandaag een feestelijke dag. Zustersite Tweakers.net bestaat 3 jaar. Het forum bestaat al langer en World of Tweaking kwam kort daarna. De komst van eXTReMe-tracker voor de site markeert echter officieel 30 september 1998 als geboortedag voor de site.

Mede door de inzet van een grote groep mensen is Tweakers.net in drie jaar enorm gegroeid en vele duizenden bezoekers bezoeken de site dagelijks.

Wij feliciteren als Fok-crew de gehele Tweakerscrew met hun driejarig bestaan.

Met dank aan DarkHelmet voor de tip!
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.