Claim je Rainbow Six Siege bèta-key

Ubisoft komt binnenkort uit met Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Hierin speel je met een anti-terreurteam tegen een team van terroristen. Het spel bevat een 'operator'-systeem. Operators zijn specialisten uit 's werelds beste Special Forces-eenheden en zijn de absolute meesters in hun vakgebied. Elke operator heeft zijn eigen unieke specialiteit dat een nieuw tactisch element toevoegt aan de Siege-ervaring en samenwerking aanmoedigt. Voeg operators bij elkaar om zo de best mogelijke CTU (Counter-Terrorism Unit) te maken en het andere team te verslaan.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal en vindt zijn inspiratie bij echte anti-terreur organisaties. Je wordt gedropt in intense en dodelijke close-quarters confrontaties. Voor de eerste keer in een Tom Clancy's Rainbow Six-game neem je deel aan 'sieges', een nieuw soort aanvalsstijl waarbij vijanden over de nodige middelen beschikken om hun omgeving om te vormen tot een high-tech en sterke vesting. Vervolgens leiden Rainbow Six-teams de aanval op deze vestingen en om de positie van de vijand te doorbreken.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 1 december 2015 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows.

FOK! mochr een flink aantal bèta-keys weggeven voor het spel. Deze zijn helaas op.